مصلحت سنجی مدعیان خط امام در شنیدن صدای یک شاعر انقلابی!
ارسال شده توسط یاران امام در 91/9/21:: 4:15 عصر
خلیل عمرانی شاعر متعهد انقلابی کشورمان صبح روز یکشنبه 19 آذر ماه در سن 48 سالگی دار فانی را وادع گفت. به همین مناسبت پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران(وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام(ره))، برای پاسداشت شخصیت انقلابی و ادبی ایشان، اقدام به انتشار سه مطلب با عناوین ذیل نمود:
الف) پیکر خلیل عمرانی در راه جنوب
ب) عمرانی تعصب خاصی نسبت به آرمان های امام داشت
ج) از زبان خلیل برای امام
در مطلب با عنوان «عمرانی تعصب خاصی نسبت به آرمان های امام داشت» که مصاحبه انجام شده سایت جماران با آقای رضا اسماعیلی(شاعر و نویسنده انقلابی) می باشد،چنین آمده است: خلیل عمرانی یکی از شاعران انقلاب و دفاع مقدس و ادب آئینی بود که از فردای پیروزی انقلاب اسلامی به صورت جدی در حوزه ادبیات شروع به فعالیت کرد و شاعری بود که نسبت به آرمانهای امام(س) تعصب خاصی داشت و در هر محفلی سعی میکرد با استدلال و منطق از آرمانهای امام و انقلاب دفاع کند. در حوزه شعر بیشتر در قالب غزل و مثنوی و بعضا دوبیتی و شعر سپید کار میکرد و بیشتر کارهایی که ارائه میداد با مضمون حضرت امام خمینی(س)، شهدای انقلاب و دفاع مقدس بود. در واقع آقای عمرانی از شعر به عنوان یک وسیله و ابزار برای انتقال پیامهای انسانی و اسلامی و برای تربیت انسان استفاده میکرد. خلیل عمرانی از جمله شاعرانی بود که معتقد بود شعر تریبونی است برای انسانسازی و جامعهسازی و چون خود ایشان معلم بودند در کانون شاعران و نویسندگان وزارت آموزش و پروش و در اردو های دانش آموزی سعی میکرد آموختههای خود را به نسل جوان انتقال بدهد و در واقع شاعران جدید را به این مسیر روشن هدایت کند.
خلیل عمرانی در واقع در کنار فعالیتهای ادبی در حوزههای اجرایی هم فعالیتهایی داشت اما دغدغهی اصلی ایشان به عنوان یک شاعر انقلاب و دفاع مقدس دفاع از آرمان های امام خمینی(س) و ارزشهای انقلاب و دفاع مقدس و حرکت در این مسیر روشن بود.
آقای رضا اسماعیلی به مطلب درست و مهمی در خصوص مرحوم خلیل عمرانی اشاره کردند که: شاعری بود که نسبت به آرمانهای امام(س) تعصب خاصی داشت و در هر محفلی سعی میکرد با استدلال و منطق از آرمانهای امام و انقلاب دفاع کند... دغدغهی اصلی ایشان به عنوان یک شاعر انقلاب و دفاع مقدس دفاع از آرمان های امام خمینی(س) و ارزشهای انقلاب و دفاع مقدس و حرکت در این مسیر روشن بود.
البته این مطلب کلیدی قابل توجه موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام(ره) و مسوؤلان با بصیرت!!! آن می باشد که خودشان در سال های اخیر بخصوص بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و حوادث پس از آن بجای پاسداری از آرمان های والای حضرت امام(ره) در مسیر زیر سوال بردن و تخریب این آرمان ها حرکت کردند!! حال چه خوب و بجاست، این حضرات را با زبان مرحوم خلیل عمرانی که همزمان با بروز فتنه سال 88 شعری را سرود و در آن از کیان انقلاب و نظام دفاع کرد، مورد خطاب قرار دهیم:
دیروز گذشتیم و چه پیروز گذشتیم
از آن همه شب با نفس روز گذشتیم
گفتند تمام است و نشستند که والنون
گفتند تمام است و نشستند دگرگون
دشمن ولی از جنگ به جنگ دگر آمد
هر لحظه به رنگی بت عیار درآمد
صدبار علی گفت و جماعت نشنیدند
باطل شدگان حق و حقیقت نشنیدند
امروز ولی طرح شبیخون همه خون است
از پرده برون پرده برون پرده برون است
برخیز که جنگ است و جهانی است برادر
این فتنه آخر همگانی است برادر
نان را بگذارید، قلم حرف نخست است
جانم به چه ارزد که دلم حرف نخست است
حرف آخر:
آقایان مسئولین موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام(ره) و مدعیان خط امام(ره)، شما که بدرستی امروز از مرحوم خلیل عمرانی بخاطر ارادت حقیقی و عملی اش به امام(ره) و آرمان هایش تجلیل می کنید، چگونه است صدای این شاعر را در وصف امام(ره) می شنوید ولی صدای رسا و صریح او را درباره فتنه سال 88 نمی شنوید؟! چه خوب بود به سخن بصیرت بخش او هم در سال 88 توجه می کردید و صدای دلسوزانه او را برای صیانت از آرمان های امام(ره) می شنیدید تا بتوانید سره را از ناسره تشخیص دهید و از خواب غفلت بیدار شوید!! حالا او رفت اما نام و کارنامه درخشانش در دفاع از امام(ره) و انقلاب باقی ماند و شما ماندید با کارنامه ای به اسم امام(ره) و برخلاف رسم امام(ره). فاعتبرویا اولی الابصار!